søndag den 30. januar 2011

Hip Hurra.....

For Drengerøven & Lillemanden, Kjær & Schmeling og miiiiig!

Hurra for mig, fordi jeg idag fylder 37 år. (Hold nu kæft, hvor de 40 bare er kommet tæt på! ;-))

Og for Drengerøven og Lillemanden, fordi de imorges vækkede mig med fødselsdagssang og serverede morgenmad på sengen.....Ristet toast, scrambled eggs & bacon, juice og kaffe. Mums.

Men også hurra, fordi de har givet mig den smukkeste ring i gave!Den er bestilt hos Kristine med bloggen Kjær & Schmeling. Hurra for hendes smukke kreationer! Hvem der kunne lave så unikke kunstværker....

(Se hendes Amio-shop HER.) mandag den 24. januar 2011

Prikken over i´et....

.....Mon ikke det er den nærmeste oversættelse af det engelske ordsprog "Cherry on Top"?

I hvert fald har jeg været så heldig, at få sådan en award af Kirkesjov. Tusind tak, Mette!Jeg fik awarden med begrundelsen: "June med Vanflittig fordi hun er en evig kilde til god inspiration."

Puha....får da næsten helt sved på panden, af bar præstationsangst! ;-)Reglerne er:

- Fortæl 3 ting om dig selv.

- Giv awarden videre til 3 andre bloggere.


3 ting om miiiiig:

- Jeg fylder 37 år om mindre end en uge......og synes ikke tallet passer til min indre barnerøv ;-)

- VanFlittig er mit sted til det kreative.....min anden blog, beskriver en noget anden side af mit liv.

- Jeg dagdrømmer meget....om alt muligt - men nok især umuligt ;-)Jeg vil gerne give awarden videre til:

-Hulebo.....Fordi hun gang på gang henfører mig, med hendes smukke og gribende fortællinger.
Fortællinger om et liv i skjul fra eksen, sammen med hendes skønne unger. Om det at blive forelsket på ny. Og senest om tabet af hendes Mor. Og derfor vil jeg heller ikke bede hende om at give awarden videre, men blot modtage den, sammen med en masse varme tanker.

Du får mig til at grine, til at græde og hulke, til at mindes, til at dele.....Den næste der skal have awarden er Cristine....

Fordi hun er en pissepige - og hun ved selv, at det faktisk er ment som en kompliment.....hvis du vil vide hvorfor, så må du jo søge på hendes blog ;-).

Og fordi også hun har ordet i sin magt. Jeg elsker hendes ironi og humor, når hun beskriver livet som mor, hustru, udearbejdende-& hjemmearbejdende.....og siger en masse af det højt, som jeg ikke selv har modet til.Den sidste der skal have awarden er Line med bloggen Marapytta.

Fordi hun er så fabelagtig til at sy, hun inspirerer mig, deler ud af tips og tricks, og laver de skønneste kreationer. Og så fordi jeg har tilmeldt mig et sy-kursus hos hende......altså....så får hun awarden istedet for et rødt æble ;-)

Arh ok....hun havde fået den alligevel! 

fredag den 14. januar 2011

Jeg er ikke specielt anti-royal....Men træt af nyhederne.

Helt ærligt!

Jeg GIDER ikke høre mere om Maaaary og de skide tvillinger!


billedet er lånt HER.


Ja ja, de er søde. Ingen tvivl om det. Men nu er det altså de færreste babyer, der ikke er det....ing?

Og ja, Mary ser da smuk ud, og ligner ikke en, der næsten lige har født.....(Men hvilken mor ville det, hvis hun havde en 2-3 (4?) barnepiger til at tage sig af ungerne, så hun kunne lægge makeup? Og en privat stylist til at vælge det helt rigtige tøj, så efterfødselsmaven ikke ses? Jamen jeg spørger bare)

Så lad os nu komme videre til de vigtige nyheder, please!

Og det er da ellers noget som TV2 virkelig forstår. At levere rigtige nyheder.....med en helt rigtig priortering. Og nu ved jeg godt, at det seneste skyderi i USA, Arizona, er ved at være Old News, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at hæfte mig ved deres indslag, der starter med at fortælle om det kongresmedlem der er blevet skudt. Først langt inde i indslaget fortæller de, at der rent faktisk er mennesker, som har mistet livet. Men hey....et såret kongresmedlem slår vel alt?

Og nu er det ikke fordi, at DR er bedre...se for eks. HER.

Jeg forstår det bare ikke....

torsdag den 13. januar 2011

Fra Kinky til Victoriansk.....

Jeg er vild med capes - eller det vil sige, at det så absolut ikke er dem alle!

Igår sad jeg og kiggede på Etsy, for at få inspiration til at lave en i mit eget design. Og der er virkelig noget for en enhver tænkelig smag, til enhver tænkelig begivenhed.....


Til bruden...Til den moderlige...Til den farveglade....(Lavet af sweatshirts!)Og så denne kopi, som jeg bare måtte vise. Arhmen, for høwled da!Til den Victorianske........Og hendes modstykkeTil den stilrene....Til den mere konservative....Til den minimalistiske....Og til.....ehm?Hvad er du til?

mandag den 10. januar 2011

Blødt lys fra kameraets blitz....

Måske kender I også til det der med, at lyset bare ikke er det bedste, når man skal tage billeder. Så bruger man blitzen, og nu har man så bare et overbelyst foto....

Jeg faldt så lige over den her geniale ide....en softbox lavet af en foldbar stofkasse fra Ikea:

Se mere HER, hvor billedet også er lånt fra.

Nu er det godt nok til en ekstern blitz, hvad mit kamera ikke har. Men jeg vil da klart prøve, om man ikke kunne lave en miniature-box til den indbyggede blitz. Det ville altså være lækkert, hvis den kunne give et blødt lys....
De grusomme fremmede....


Jeg hader fremmede mennesker!
Eller det vil sige, at jeg hader hvordan jeg får det, når jeg skal møde nye mennesker.Frygtelig usikker på mig selv, hjertekvababelse, koldtsvedende hænder.....bange for at dumme mig og sige noget dumt - hvad der stensikkert resulterer i, at jeg gør det.

Jeg tager mit skjold på, for det er den eneste metode jeg kender.

Først er det et fysisk skjold: Jeg skal være smart i tøjet, makeuppen skal være på plads og håret sidde. Hvis mit fysiske skjold er på plads, kan jeg meget bedre sætte det psykiske op.

Så prøver jeg at ligne hende, der har fuldstændig styr på det hele, og aldrig lader sig slå ud af noget. Hun er cool og tilbagelænet. Og tit hopper folk på den. Jeg har nemlig mange års øvelse i, at imitere alt det jeg ikke er.

Der sker dog også tit det, at jeg opfattes som værende arrogant, sur og bedrevidende. Så tager folk afstand fra mig og jeg fornemmer det straks, og skruer op for skjoldet. Og så kører den ligesom bare, ikk.

Men jeg har opdaget en ny metode. Èn jeg kan bruge, når rammerne tillader det. Og det er simpelthen at melde ud.

"Hej, jeg hedder June og er rigtig nervøs ved at møde nye mennesker"....agtigt ;-)

Selvfølgelig ikke helt på den måde, men du fatter nok pointen. Og pludselig er de fremmede slet ikke sådan nogle "grusomme afstandstagende nogle", men rigtig søde mennesker der gerne vil en.

Det får ikke angsten til at forsvinde, men det gør den mindre og nemmere at bære. Eneste minus er, at det er virkelig grænseoverskridende, at skulle melde sådan ud!

Men jeg håber at have cajones nok til at gøre det på onsdag. Der starter jeg nemlig til syning. Wish me luck :-)

Syning hos Marapytta....


Som jeg skrev om i lørdags, har jeg meldt mig til syning hos Line. Og jeg har langt om længe besluttet mig for, hvad jeg vil sy....tror jeg ;-)

Capen her vil jeg rigtig gerne gøre til "min egen"......Igår bestilte jeg stof til foret, og håber at det når at komme frem.

Det er Liberty´s Strawberry Thief i lilla. Her set helt up-close.
Jeg faldt for stoffet, da jeg kiggede på Line´s Kursist Galleri, og så Trines jakke.

Billedet er lånt med tilladelse fra Marapytta.


Det er næsten synd at gemme det smukke stof indeni ;-)

Når jeg skriver, at jeg gerne vil gøre capen til min egen, så mener jeg at den skal være knap så "damet". Så jeg har denim i tankerne til yderstoffet...en let og blød en dog. Måske capens revers skal fores med liberty? Knapperne ved jeg ikke helt med endnu.....nogen gode ideer?

søndag den 9. januar 2011

Pissed!

Jeg mærker vreden boble i maven.....mærker hvordan den overtager mig og min krop.

Som en fjende der invaderer et fremmed land. Der er oprør. Der er smerte. Tårer. En hverdag der vælter fuldstændig.

En mand jeg elsker, bliver boksebolden. Han får vreden. Jeg skælder ham ud, bebrejder ham for alt. Søger nærmest en konflikt. Og han er den sidste, som har fortjent det.

Alt sammen på grund af et rygestop.

Et rygestop der ikke vil lykkes. Som så meget andet, jeg ikke kan finde viljen - finde motivationen - til. Lysten er der. Jeg vil SÅ gerne.

Vil for min egen skyld. For en gang skyld, er det faktisk kun for MIN skyld. Fordi, det er det bedste jeg kan give mig selv, mit helbred og mine 30% lunger.

Og i en dag eller 5 går det strygende. Og så bliver det svært. Borderline og modstand er ikke så skide forenelige. Jeg forvandler mig til Maude. Giver op. Går i seng. Får hovedpine. Ryger 17 smøger. For så kan det sgu også være fuldstændig ligegyldigt! 30% lunger eller ej.

Hvordan er det nu med os der har en "Emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse"....og så de af os der er impulsive?


For den impulsive type gælder det, at tre eller flere af følgende symptomer skal være tilstede, heraf altid nr. 2:
•Tendens til at handle impulsivt og uoverlagt


•Stridbarhed, især når personen møder modstand


•Hurtige følelsesmæssige svingninger, voldsomme følelsesudbrud


•Manglende udholdenhed


•Ustabilt og lunefuldt humørOg for Borderlinetypen - som jeg:

Derudover skal mindst to af følgende symptomer være til stede for borderline-typen:


•Forstyrret og usikker identitetsfølelse


•Tendens til intense og ustabile forhold til andre


•Udtalt tendens til at undgå at blive ladt alene


•Tendens til selvdestruktivitet


•Kronisk tomhedsfølelse

 
Og nej....det er ikke en undskyldning. Bare en forklaring på, hvorfor ting kan vælte os...mig! Hvorfor det er så svært at stoppe en destruktiv adfærd.
 
Jeg er da slet ikke så dårlig/syg som de siger....lægerne. Det går da ok. Trods alt.
 
Det svinger. Idag er jeg ingenting. Imorgen er jeg superwoman. Hvad forankrer man sig til, når ens selvopfattelse er så svingende?
 
Og apropos...tag et kig ind hos "Prophecy". Hun beskriver det ret godt...
 
I mellemtiden har jeg en tid hos en rygestop-konsulent på torsdag. Og jeg har via mail kontaktet en psykolog, der bla. har speciale i Borderline og afhængighed....og desuden benytter hypnose. Jeg håber virkelig, at det kan hjælpe mig! Men hvor lang er ventetide mon hos psykologen???

lørdag den 8. januar 2011

Tøj, tøj, tøj og .....TØJ!

Jeg går forventningsfuldt omkring i disse dage. Til dels fordi jeg venter på pakker med......tøj! Ja, der blev du nok overrasket hva´? - og dels fordi jeg på onsdag skal møde Line med bloggen Marapytta. Hun skal nemlig lære mig at sy! Altså....jeg kan jo godt sy, men jeg er autodidakt og har derfor aldrig lært teknik, tips og fiduser.

Det hænder - ikke ofte, Gud fri mig nej! - at jeg sidder og bliver gasblå i hovedet, når jeg må lave noget om for 3. gang, fordi jeg bare ikke kan finde ud af, at få lo...erhm...skidtet pænt.

Så jeg har tilmeldt mig et af Line´s syhold. (Se evt. HER....der er flere slags at vælge imellem)

Og her kommer vi til krisen. For hvad skal jeg lige vælge at sy? Det skal jo ikke være for let - for så lærer jeg jo ikke så meget. Omvendt skal det heller ikke være så svært, at man skal forvente, at den stakkels Line kan udrette mirakler med mig ;-)
Jeg er ikke det mest tålmodige væsen...

Men åh altså....tænk hvis man kunne sy sådan en kjole her:

Men sikke en præcision den kræver, hvis den skal blive bare nogenlunde symmetrisk i alle de der....pyntesyninger?! (Hedder det mon det?)

Eller den her....Ikke at jeg ville ane, hvornår jeg nogensinde skulle gå med dem. Det er nu alligevel begrænset, hvor mange premierer eller "Red carpet walks" man deltager i som førtidspensionist ;-)I mellemtiden må jeg nok hellere holde mig til noget, der er lidt mere indenfor rækkevidde. Og her har jeg været vidt omkring, når det kommer til såvel stil som hvilken type af tøj.

Jeg er jo gift med en drengerøv i en voksen mands krop! Og her taler jeg om hans højde ;-)
Når man er omkring 205 cm høj, er det ret svært at finde tøj. Bukserne stumper, ærmerne er for korte osv osv. Efterhånden har vi dog fundet løsninger på det meste - men overtøj er en gyser! Og han vil gerne have en duffelcoat...Jamen, godt så! Det synes jeg da var et forsøg værd. Men ak....det er altså ikke let at finde mønster til sådan en sag :-(
(Hvis du ved hvor man kan få ét, så råb endelig op!)


Så jeg har kigget videre....til mig selv.
Måske denne...
Eller en cape? Synes de er SÅ cool!
Den sidste her kunne da være helt fabelagtig med et foer i et lidt romantisk print. Måske Liberty? Og jeg har allerede mønstret.

Nå, men jeg har ikke kun tænkt, men også brændt penge af på tøj - her under udsalget vil det jo være ren og skær terror mod ens klædeskab, ikke at benytte sig af det ;-)Fra Edith & Ella går jeg og venter på det her...


 Kjolen er også fra Edith & Ella, mens skoene er fra H&M.
Tøj fra H&M...cardigans som basic. Jakken i sort...støvlerne kan jeg faktisk ikke huske hvor er fra.

Og så tror jeg da vist også, at jeg fik ævlet så rigeligt om tøj!

God weekend...det der er tilbage :-)

tirsdag den 4. januar 2011

Jeg vil også gerne bytte mand for en uge!

Og det skal være med hende der damen, som ellers slår sine folder i Florida....og har råd til at slå folderne, vel at mærke ;-)

(Taler om det sidste nye skrig af underholdning på TV2)"Familien Hedegaard – far Jens, mor Christina og Maya på fire år - pakkede i foråret hele deres hjem ned og vinkede farvel til Danmark. Nu lever de ”the American Dream” ud i Florida i USA, hvor Jens tidligere har boet. Sol, strand, barbecues og nabofællesskab er nogle af ingredienserne i familiens nye liv.
Mor Christina har altid gang i nye projekter, og der er ikke meget, der binder familien til et sted. Familien nyder i fulde drag de mange muligheder, livet som udenlandsdanskere byder på. "


Det vil virkelig være en win-win situation....I hvert fald set fra vores side ;-)

Jeg vil kunne shoppe løs, og Drengerøven vil opdage at jeg faktisk er ret billig! (Altså i drift....og så selvfølgelig set i forhold til hende, ing)

Og Fru Hedegaard har hjælp til ALT....altså vil jeg fremstå som den perfekte Hausfrau. (Hvad jeg jo i virkeligheden langt fra er!)

Joeh.....jeg tror faktisk, at jeg ville være helt perfekt i den rolle.

Og med tiden...altså i løbet af 2 dage, vil jeg kræve skilsmisse, og få min elsker - aka Drengerøven - og min hemmelige søn fløjet "Over There".

Dagdrømmerier? Mig? Never ever! ;-)

Faktisk besidder jeg en sjælden set realitetssans....
søndag den 2. januar 2011

Vi beklager den forringede billedkvalitet.....

Drengerøven og mit kamera er ikke gode venner. Eller faktisk er Drengerøven slet ikke gode venner med nogen kameraer overhovedet! ;-)

Jeg ville jo gerne have vist jer mit nytårsoutfit, der blev ret godt. Desværre er makeuppen druknet på billederne, og det var jo ellers den, der satte prikken over i´et.
Men bilederne giver da en ide om, hvordan kjolen ser ud på ;-)
RIGTIG GODT NYTÅR!