mandag den 28. februar 2011

Give away - Reminder.

Husk min Give away....Jeg lukker for tilmeldinger imorgen kl. 18 :-)


søndag den 27. februar 2011

Forårsmarked i odense - Det arbejder jeg på Vol. 3

Selvfølgelig er jeg også igang med Long Johns / Nattøj til markedet i Odense.....Jeg glæder mig helt vildt, til en weekend i selskab med ret ny veninde, og ikke mindst til at møde en masse som jeg kender her fra Blogland :-)
onsdag den 23. februar 2011

Forårsmarked i odense - Det arbejder jeg på Vol. 2

Jeg er igang med flere frakker, og er netop blevet færdig med denne her.

Desværre kunne jeg ikke få den lilla farve rigtigt frem, som i virkeligheden er en lækker støvet lilla, men her ser den bare kedelig ud. øv.
Hvad skal sådan en frakke koste? Hvad synes du vil være rimeligt?


tirsdag den 22. februar 2011

Der´ huuuuuul midt i......

...pungen
kære June, kære June.
Der´ er hul midt i pungen,
kære June,
der´ hul!


Det er den pæne udgave af, hvad Drengerøven mener om mit seneste indkøb. Faktisk er han meget tæt på, at få et hjertestop - selv nu hvor det er flere timer siden, at han fik den nedslående besked.
Men så vil han jo tilgengæld ikke skulle bekymre sig om hullet i pengepungen, for hans livsforsikring vil give mig masser af råderum til min opgradering af overlocker ;-)

Jeg har købt mig en Bernina 1300 MDC.


Dog har jeg IKKE givet fuld pris! Det er jo helt vanvittigt, at sådan en maskine normalt koster 12.000 bobs. Det vil jeg aldrig i livet give!

De andre gange jeg har købt symaskiner, har jeg handlet hos Kjærgaard Symaskiner. Og har man tidligere handlet hos dem, og vil opgradere sin maskine, så tager de den gamle tilbage til en god pris. Og så er de ikke blege for at forhandle lidt om priserne ;-)

Så jeg var fræk og skruede godt op for mit krejlergen, og forhandlede det bedste jeg kunne om prisen. Og da den var på plads, spurgte jeg til, hvad han så ville give for den gamle overlocker. (Der så kun er ca. 4 mdr.)

Så nu har jeg sparet maaaange tusinde kroner, og har med lidt held den nye maskine imorgen. Han har som vanligt sendt den af sted, før han overhovedet har modtaget betaling, og vedlægger også en pakkelabel, så jeg kan returnere den gamle uden omkostninger. Det er dælme god service, du!søndag den 20. februar 2011

Velopdragne forældre søges!

Ja, nogen gange er det altså forældrene der trænger til opdragelse, og ikke deres unger...

Tid & Sted: Meget børnevenlig kinesisk restaurant her søndag aften.....
Det skal man selvfølgelig skal være indstillet på som gæst, og netop derfor kommer der stort set kun børnefamilier - og så nogle få stakler der ikke kender stedet, og opdager de er havnet i børnehelvede ;-)

Scenarie: Unger der hygger sig i lege/kuglerum, men så er der lige et par bøller, der er en aaaanelse overstadige, og der kastes (Hårdt!) med kugler mod de andre unger, hvad der resulterer i gråd og tænders gnidsel.

Reaktion fra involverede bøllers forældre er ét ud af to mulige scenarier:

1: Forældre lader som om, at de ingen bøll...øhm børn har, og spiser uanfægtet videre, hvad der af bøllen opfattes som stiltiende accept af opførslen.

2: Bøllefar RÅÅÅÅWER igennem hele restauranten: "DENNIS, SÅ OPFØR DIG FOR HELVEDE ORDENTLIGT!" så vi andre taber bestikket og ryger en halv meter op i luften...
Arhmen, for helvede da! Og jo, det må jeg godt skrive - for Lillemanden læser ikke med her! ;-)
lørdag den 19. februar 2011

Rugbrødsmadder....

Drengerøven fik den geniale idé, at vi idag skulle "nøjes" med rugbrødsmadder til frokost.....

Og jeg vil her henlede jeres opmærksomhed på størrelsesforholdet imellem kniven og tallerkenen - vi har nogle seriøst store middagstallerkner! Og det giver et meget godt billede af størrelsen på vores madder...
Jeg var mæt efter den første....
Men ih, jeg elsker smørrebrød!Men nu skal jeg jo heller ikke blive alt for tyk, så jeg tog lidt fra ;-)Hvad har I fået til frokost?

fredag den 18. februar 2011

Tatovering der reagerer på alkohol?Ja, ikke at den bliver fuld, kaster op og får tømmermænd ;-)

Nej, det jeg hentyder til, er en tatovering der giver en allergisk reaktion i form af hævelse, så man lige så tydeligt kan mærke hver en streg i tatoveringen, samt en kløe der er ved at drive en til vanvid.....når man får noget at drikke! Og det er rødvin.

Virkelig underligt. Jeg har prøvet at google lidt på emnet, men kan ikke finde noget lige omkring dét.

Så derfor tænkte jeg, at jeg da lige ville spørge Blogland, om der er nogen derude med lign. erfaringer? Eller er min tatoo bare vildt mærkelig? ;-)

Ud over at min er sort, så er hævelsen lidt ligesom på det her billede:


Og så er det bare monster irriterende!

onsdag den 16. februar 2011

En DIY du nok IKKE har set før!

Er du højgravid? Så har Gitte en DIY til, hvordan du hurtigt får fødslen overstået ;-)

Og se lige den skæppeskønne knægt, der kom til verden....

(Billedet er brugt med tilladelse fra både Steen og Gitte, og må ikke bruges i andre sammenhænge)

Manden bag kameraet er Steen Jansdal. Se flere af hans smukke billeder HER.

Give away uden håndjern - Vol. 2

Så er det vidst på tide med endnu en Give away, hvor der ikke er andre krav end at du lægger en kommentar.
 
Min søster var så sød, at forære mig bogen "Sødt og blødt......strik til små prinser & prinsesser" til præcis det formål :-)
 
Jeg lukker for kommentarer d. 1/3 kl. 18.
 
 


Beskrivelse af bogen:
 
Opskrifter på strik til de 0-3 årige, f.eks. uldne undertrøjer, raglantrøjer, hue, vanter og tæpper
Sødt & blødt - strik til små prinser & prinsesser indeholder klassiske opskrifter på strik til de 0-3 årige: f.eks. uldne undertrøjer, raglantrøjer i flere varianter: bløde og romantiske til pigerne og enkle og seje til drengene, huer, vanter, en skøn aransweater, dejlige tæpper, en sød bamse og meget mere. Flere af modellerne er strikket i flere variationer, for at vise hvor nemt det er at variere en model, når man blot har en god grundopskrift.

Alt er strikket i bløde og lækre naturgarner og blide pastelfarver. Både begyndere og øvede kan være med, da modellerne er lavet i enkle strikketeknikker, men med små detaljer, der giver arbejdet en flot finish.

Forrest i bogen findes en liste over de mange forskellige garner, der kan bruges til bogens modeller, for de fleste af modellerne kan strikkes i forskellige garnkvaliteter - uld eller bomuld, dyre eller billige.
 
 
 
 

tirsdag den 15. februar 2011

Løver, norske egern og mund-diarré....

Ind imellem får min søn mig virkelig til at grine, fordi de ting han siger er så sjove - og det jo egentlig ikke er hans hensigt.

I dag gik samtalen sådan her:

"Moooar? Vidste du godt, at løver lever i flokke på op til 30 styk? Og at de kan løbe 55 km/t?"

"Nej, det vidste jeg ikke. De kan sørme løbe stærkt"

"Nåe ja.....men det er også kun hvis trafikken tillader det jo!"
Eller den anden aften, da han hellere ville (speed)snakke end sove, og Drengerøven siger til ham, at han må lukke øjnene og prøve at falde i søvn.....hvortil knægten svarer:

"Jamen jeg HAR lukket øjnene. Det er MUNDEN der er problemet!"


Billedet er lånt HEREller denne her gamle samtale, som dog stadig er sjov...

"Moooor.....ved du hvad sprog egern taler på?" 

 "Ehem.....Egernsprog?" 

"Øiiij Mor! De taler da Egersnk"

"Nåe jae! Det siger da sig selv"

"Ja! Det er faktisk ligesom Norsk!"


 

fredag den 11. februar 2011

Fææææst!

Imorgen skal jeg være med til at fejre en af mine aller kæreste veninder.

Synne er lige blevet færdig som sygeplejerske, og jeg glæder mig SÅ meget. For det første fordi, at det er alt for længe siden, at jeg sidst har set hende....men også fordi hun bare har klaret uddannelsen med bravour, og fortjener at blive fejret.

Eneste problem nu er...hvad skal jeg dog tage på?! ;-)

Hmmmm....?Narh....nok ikke....

Faktisk er det heller ikke rigtigt, at det er det eneste problem. Jeg prøøøver at brygge på en hemmelighed, men ved ikke, om jeg kan nå det. Så kryds lige fingre, og smid et par ekstra timer i min retning.

Og så er det da luksusproblemer.....I know! ;-)

onsdag den 9. februar 2011

Ole H ansigtsbehandling.....

På fredag skal jeg have den helt store tur med Ole H....og det er desværre MED og ikke AF, for jeg kunne ellers godt bruge et skud af hans energi ;-)
Men skønt bliver det! 2 timers ren selvforkælelse, i form af en ansigtsbehandling med hans produkter, farve og ret af bryn samt manicure.mandag den 7. februar 2011

Stof sælges...

3 meter Liberty Strawberry Thief i lilla, 450,- inkl. porto.

Billedet lånt HER


Echino, 55% hør og 45% bomuld. Bredde 110 cm. Knappen på fotoet måler 2 cm i diameter. 180 cm af hver slags, 200,- inkl. porto. Tag alle 3 stykker til 500,-


Scootere med turkis baggrund.


 Biler på sort baggrund


Scootere på sort baggrund.


Hvis du er interesseret så smid en kommentar med din mailadresse, så skriver jeg til dig :-)


fredag den 4. februar 2011

Forårsmarked i odense - Det arbejder jeg på Vol. 1

Igår legede jeg lidt med lædermaling. Jeg arbejder på, at lave nogle helt unikke bælter.

Dette her er mit første forsøg, men er endnu ikke færdigt - og der er bestemt plads til forbedring, så det her beholder jeg selv ;-)

Der skal være 3 ord på det: Live, Laugh og Love.

Når det er malet færdigt, skal det efterbehandles....Og så skal der jo et spænde på osv....

Jeg har også planer om at male ganske andre ting på ....og her har jeg allieret mig med en anden blogger. Men dét kommer der mere om, en anden god gang.onsdag den 2. februar 2011

Forårsmarked i Odense - Tip om overnatning i Kerteminde

Lad mig lige starte indlægget med at gøre klart, at jeg "reklamerer" for stedet her, fordi jeg tænkte at andre måske også gerne vil finde et rart sted at overnatte i forbindelse med forårsmarkedet, og ikke fordi jeg får noget ud af det personligt ;-)

Med bopæl lidt udenfor Roskilde, og 3 dages marked på Odense Havn, var valget om at overnatte på Fyn ikke svær. Til gengæld synes jeg ikke, at det var så let at finde et godt sted.

Men Drengerøven spurgte sine samarbejdspartnere på Fyn, om de kendte nogle steder. Og de søde fynboere fra NEF, vendte få dage efter tilbage med en hel liste over steder. Jo jo....de havde skam været rundt at spørge i firmaet, så alle steder havde fået tildelt et par ord og pænt rangeret efter stjerner ;-)

I toppen lå så "Kerteminde Bed & Breakfast". 4 stjerner ud af 5 havde de fået.
Og jeg glæder mig til, at skulle sove der! Det ligner ikke de steder, som jeg ellers har haft kigget på. Det ser nyt, lyst og lækkert ud. Lige ud til Kerteminde havn.

Og priserne er i hvert fald iorden synes jeg! Et dobbeltværelse ligger fra 250,- pr. person. Personligt vil jeg meget hellere køre lidt længere, end at skulle betale mere for noget der er dårligere. Nu kender jeg selvfølgelig ikke stederne, men set udfra billederne samt den anbefaling jeg har fået, virker det i hvert fald sådan.

Såe....bare lige et tip herfra :-)


To sider af samme sag....

Til Maj er der igen marked på havnen i Odense.

Og jeg skal med denne gang. På én gang både glæder jeg mig, og frygter det.
Frygter det, fordi jeg er så skide usikker på mig selv og mine ting.

Men også pga. den debat om kopiering versus inspiration, der har floreret på mange blogs og i manges hoveder - og altså også mit.
Jeg er ikke den store idémager - men jeg elsker at skabe! Bevares, ind imellem får jeg da ideer helt af mig selv...tror jeg nok ;-)

Så jeg lader mig inspirere. Fra blade, TV, nettet osv.

Og nu er jeg røget i den pulje, der er helt bange for, at vise noget frem, af bar angst for at nogen skulle føle jeg har kopieret dem. Jeg tør fame næsten ikke tage afsted på det skide marked!Fame nej! Sådan skal det bare ikke være. Jeg nægter at lade min usikkerhed styre, og lade noget som skulle være udfordrende, sjovt og berigende, blive til en klods om benet. Jeg vil ikke undlade fotos på min blog eller deltagelse på markedet, fordi jeg er bange for, at sætte en knap forkert ... sådan for at trække det groft op ;-)

Omvendt sidder der andre derude, der også er noget beklemte ved, at vise deres ting frem op til markedet. Men af en anden grund. Det er dem, der selv har oplevet at få deres ting kopieret tidligere....og gerne vil have lov, at have dem i fred. Og dét forstår jeg godt.

Mange mennesker har - og vil også fremover - lægge meget arbejde i det marked. Såvel arrangører som deltagere der knokler med at lave varer.

Og jeg har da også lavet lidt.....her en vendbar frakke i str. 110. Fra min symaskine, men mønstret er købt ;-)

Den mangler stadig knapper, men jeg kunne ikke vente med at vise frem.

Fin, ikke? Dog skal de næste ikke være røde. Er der ikke lidt for meget Rødhætte over den?