mandag den 30. maj 2011

50´er inspirerede shorts og update på killinger :-)

Jeg har syet de hotteste shorts! Sådan sagt i al mangel på beskedenhed ;-)  
De har høj talje, og da de er syet i en lidt kraftig denim m. en anelse stretch, holder de rigtig godt på en evt. delle. Det er noget jeg kan lide! Ikke at modellen her - Vores nabo-& barnepige Freja - har nogen ;-)
Jeg har klippet ud til 2 par mere, som jeg selv skal have....det ene par i meget mørkeblå m. "shine", der kan bruges til hverdag, og det andet i en lyselilla taft, som jeg satser på at få brugt til en eller anden fest i løbet af sommeren....Hvis du også bare må eje sådan et par, så kan du købe dem på min blogshop.


Og så til noget helt andet. Som jeg skrev meget tidligt imorges, så fødte vores "låne-kat" i nat. 4 små hårbolde blev det til :-)

Jeg leger Jordemoder....

Kl. er nu 04.50 og vores "pensionat-kat" har netop født 2 killinger.....spændende om der kommer flere :-)

fredag den 27. maj 2011

Om at redde planeten Jorden....

Min lillebror introducerede mig for nylig for komikeren George Carlin....og jeg er helt solgt! Hans shows giver stof til eftertanke.....mens jeg griner røven i laser ;-)
God weekend derude :-)

onsdag den 18. maj 2011

Drengetøj....

Jeg synes det er virkelig svært at finde fedt drengetøj. Det er dog blevet lettere, nu hvor min knægt er oppe i en str. 146. Men det ligner jo stadig alle de andres. Så ind imellem er det rart, at kunne klæde ham på i noget der har lidt kant, er lidt anderledes eller "skævt".

Og det her stof, synes jeg simpelthen er for cool! Det er jersey, og skal bruges til en T-shirt. Det tror jeg vil give "Lillemanden" lidt kant ;-) Og lur mig, om man ikke også snart vil kunne finde dem i min blogshop ;-)

Jeg har også fundet et skjortemønster frem, som jeg har lavet om på. Jeg vil lave Rockabilly inspirerede skjorter. Du ved, dem med tittekanter, paneler eller stofbesætninger på skulderen......og jeg har fusioneret 2 mønstre til ét, og lavet lidt andre småting om, så jeg kan lave sådan en skjorte-body som på det sidste billede. Den ér sguda ikke til at stå for, vel?

Men det hele skal være lidt mere farverigt, tror jeg. Vil i hvert fald se, hvordan det her stof vil gøre sig som paneler.
fredag den 13. maj 2011

Katten efter musen....

Idag har min lillebror Allan og nevø Daniel været på besøg, og dét er en event der aldrig går stille af sig ;-)

Ind imellem kan det være noget af en udfordring, at få et ordentligt billede af Daniel. Men engang imellem lykkes det alligevel....og denne gang endda på trods af, at han spurtede som en gal rundt om mig....Det var dagens første "Katten efter musen". Og sagt i al beskedenhed, så synes jeg det er et supergodt billede!
Dagens næste "Katten efter musen" var mere end billedligt talt. Lykken er nemlig: Tøjmus i snor + legesyg kat.
Men sådanne barnligheder tyer man naturligvis ikke til, når man lige er fyldt 9 år. (Og ens mor har et kamera i hånden!) Nej, så prøver man at se cool og upåvirket ud.....og det lykkes da også meget godt for Lillemanden ;-)Selv sidder jeg her bagefter, og bliver helt varm i hjertet. Over at have så skønne mennesker omkring mig. Og glad i låget over, at vi bor så skønt som vi gør, med masser af plads omkring os, og et par "sportskøer" få meter fra vores hoveddør :-)

Se, dét er da lykken!


onsdag den 11. maj 2011

Regnbue-lampe...

Nåhmen, der var noget med, at jeg havde lovet at flashe min regnbue-lampe, så her er den.....men den ville uden tvivl tage sig bedre ud med en ensfarvet skærm! ;-)
Hvis du kan lide den, så laver jeg gerne flere. Denne har dog fået plads på Lillemandens værelse.

Hver enkelt klods er slebet, grundet, slebet igen, grundet igen, slebet igen igen og så fået 2 lag maling. De næste bliver dog sprøjtemalet (Men stadig grundet osv), så nuancerne kan ændre sig en smule. Du kan sagtens få lampen med fatningen højere oppe, så der er længere fra skærmen og ned til den første klods.

Hvis du hellere vil have en anden rækkefølge i farverne, så er det da også muligt. Lampen koster 350 kr.(Uden skærm)mandag den 9. maj 2011

Pakhus 16.....

Sikke en weekend! Det har - bogstaveligt som i overført betydning - været en oplevelse, der bragte mig helt til toppen og ned igen.


"Lille Peter Edderkop...."

Egentlig skal VanFlittigbloggen jo slet ikke dreje sig om min sygdom, men kun om det kreative. Nogen gange er det bare umuligt at skille ad. Som nu ;-)

Det har jo virkelig været en overvindelse for mig, at skulle afsted. Alle de mennesker, et fremmed sted. Hvordan ville jeg - og mine ting - blive taget imod? Så dagene op til markedet var rigtig hårde for mig. Angstanfaldene stod i kø. Tankerne snurrede og var umulige at tæmme, eller holde styr på. Og jeg kørte da også hjemmefra uden byttepenge, tandbørste og andre fornødenheder ;-)


Højt oppe - på flere måder ;-)

Men jeg kørte da hjemmefra! Jeg kom afsted! Fik hilst på SÅ mange søde og kærlige mennesker. Jeg blev endda opsøgt af en læser, der selv har psykisk sygdom inde på livet, idet hun er pårørende. Hun rørte mig så meget med hendes ord og varme, at jeg bagefter måtte tørre øjnene forsigtigt, for ikke at ødelægge make-uppen ;-) Sandie...tusind tak for dine ord! De betød SÅ meget for mig.
Og selvom jeg - til min enorme skuffelse - kun fik solgt et enkelt sæt at mine Long Johns py´er, så voksede jeg 7 meter. Sikke en masse roser jeg fik for mine ting! Det tænker jeg på, når skuffelsen over manglende salg melder sig. Men der var simpelthen ikke et marked for de store/mere dyre ting. Det var vidst mest småting folk købte. Men jeg håber og tror på, at salget kommer efterfølgende. Jeg delte ikke mine visitkort ud, men lod folk tage dem selv, udfra devisen at de så var virkelig interesserede. Og der røg da ca. 100 styks :-)

Så mon ikke kunderne lige skal se mig an her på bloggen? Vide lidt mere om, hvem de handler med, så handlen føles mere tryg? Sådan har jeg det da selv nogen gange.

Jeg klarede dagene rigtig godt, lige indtil søndag eftermiddag, hvor angsten igen slog til. Til sidst måtte jeg opgive, og pakke sammen. Ellers ville jeg igen ryge derud, hvor jeg ikke kan styre angsten.


Og ned igen.....ret grænseoverskridende, at skulle slippe taget!


Men hvor var jeg ked af det! Ked af, at jeg ikke kunne blive de sidste timer. Det er så ukollegialt og dårlig stil, at bryde op før tid . At betalende gæster, skal komme til tomme stande. At gå fra noget, som mange har lagt uanede mængder energi i. Det havde jeg det godt nok rigtig skidt med!

Men indtil søndag eftermiddag hyggede jeg mig. Min veninde og jeg havde booket os ind på Kerteminde Bed & Breakfast, og det fortryder vi bestemt ikke. Det var et rigtig hyggelig sted, med en ejer der stod på pinde for os :-) Så vi skal helt sikkert tilbage på et tidspunkt. Vi spiste vores morgenmad med udsigt til den gamle havn. Skønt!
Og jeg er blevet forelsket i Kerteminde! Sikke en skøn by!
Jeg fik slet ikke taget billeder nok af markedet. Men nogle få har jeg da.


 Collage, whiskey og Grafitti fra Alfazonen.


Retro campingvogn. Superfed! Tjek køjesengen på det sidste billede ;-)


Lidt fra "Kolonihavehuset"....så bliver det vidst ikke mere romantisk.

Og så vil jeg da lige runde min tale af på behørig vis ;-) TAK til Jane for at tage billeder, da jeg var på klatrevæg. Og TAK til de 4 tøser i vores nabostand. Jeg er så glad for, at have mødt jer, og fordi I hjalp og støttede undervejs. Og TAK til alle jer, der slæbte mit visitkort med hjem.....jeg håber, at vi tales ved :-)


torsdag den 5. maj 2011

Skal du flytte, Mor?

Spurgte Lillemanden idag, da jeg pakkede tøj, et gulvtæppe, et bord, en lampe og diverse andre ting ned.
"Nej da....jeg pakker bare til markedet"

Selvom jeg har ikke har ret mange varer med, så er det da alligevel enorme mængder jeg har fået slæbt med! Igår besluttede jeg mig for, at det simpelthen ikke gik, at standen slet ikke var pimpet lidt. Og da det jo er et forårsmarked, og der i forvejen er blevet slæbt masser af træer ind i pakhuset, vil jeg da være med på bølgen.

Så afsted med mig til Ikea, hvor jeg erhvervede mig et styks "græstæppe" og en kæmpe urtepotteskjuler, der skal stå et lille "træ" i......og jeg havde da lige et par pink fugle tilbage fra julen, hvor jeg brugte dem som pynt på julesokker. Jeg er sikker på, at de vil gøre sig godt i det lille træ, der også skal fungere som stumtjener.

Og så med lidt blomster også, så bliver det da ok :-)

Men nu er det sengetid....det er jo med, at være frisk.tirsdag den 3. maj 2011

Panik før lukketid....

God Damn! 3 sølle dage er der tilbage at arbejde i, før Forårsmarkedet løber af stablen. Og jeg har Nada .... Zip .... Zero ....Jeg har simpelthen slået for stort brød op. Af en eller anden gund, får jeg altid valgt enormt komplicerede ting, fordi jeg har en ide om, at folk ikke vil købe det mere simple tøj. Og så kan jeg pludselig ikke overskue det, og får intet lavet :-(

Så jeg har nattøj med - det med Long Johns - samt et par pigefrakker. Og et Pc-sleeve. Godt jeg skal dele stand med en anden, for ellers ville varerne da råbe til hinanden.

Og standen! Jeg havde så mange ideer til, hvordan den skulle være, så den så lækker og indbydende ud. Og hvad er der så sket med dem? Nemlig, ingenting.

Så jeg er stresset! Og nervøs. Og har angstanfald. Og har det i det hele taget rigtig skidt. Hvis du læste med hos MetteB igår, ved du lidt om hvorfor.

Her i sidste øjeblik har jeg så kastet mig over nogle lette modeller, så jeg kan få bare lidt mere med. Afsted skal jeg, om jeg så dør af angst undervejs ;-)

Men puha, altså.....