onsdag den 31. august 2011

Hvem stemmer du på?

Hahaaa.....billedet er sgu klasse!


Tavler i fede farver.....julemarked Vol. 3

Jeg er jo igang med varer, til julemarkedet i Roskilde.

Tavler i pangfarver og i flotte rammer er nogle af dem....
Indtil videre, er det blevet til denne i turkis, hvor rammen lige skal have en gang frisk maling, da jeg synes den er for mat. Jeg er også igang med en i pink tavle, der får en bred hvid ramme.

Du kan få tavlelakken i flere farver. Men lad være med, at købe dem i byggemarkederne, hvis du skal bruge flere farver! Der koster de ml. 70 og 75 kr for 250 ml. HER kan du få dem til 41,25.
tirsdag den 30. august 2011

Ideer til sjove lamper - og endnu en hattelampe fra mig.

Hvis du har fulgt med, så vil du vide, at jeg er bidt af en gal lampe - eller måske bare sjove og anderledes lamper.

Hvis du også synes, at belysning godt må være sjov, så er er her et par ideer som jeg har fundet rundt omkring på nettet...

Måske en ræve-lampe?  Du finder en diy HER. Og du kan faktisk også bruge et købt tøjdyr, så det kræver ikke sy-kundskaber ;-)Hvis du vil lade fantasien råde, men stadig have en hjælpende hånd, så er DIY- kits en god ting.

Måske en HUND? Og så til 24 dollars!Et andet diy-kit, som jeg synes er fedt, er DETTE hvor man sætter brugte pærer sammen med "trykknapper".


Eller måske denne total cool lampe, hvor "basen" er et Fräck spejl fra Ikea.

Du finder en diy HER.
Eller en lampe af kaffedåser? Okay, det bruger vi så ikke meget herhjemme, men man kan da stadig få store konservesdåser ;-)Måske en lampe af dit gamle legetøj?
Fundet HER. Røve-dyr designerlampe....men helt ærligt...kunne vi ikke alle finde en limpistol, noget spraymaling, en gammel lampe og noget legetøj? ;-)

Man kunne jo også bare købe en hat, og lave sådan en her:
Og ellers kan jeg lave den til dig ;-)søndag den 28. august 2011

Husk min Give Away

Der er ting til børnene på højkant. Du deltager HER.

lørdag den 27. august 2011

Undskyld....

....at jeg igen henviser til min shop.

Men du kan nu få min hattelampe som Bowler også, og der er flere farvemuligheder på ledningen.....
fredag den 26. august 2011

torsdag den 25. august 2011

Edgy....

Årh, mand.....er det for tidligt, at skrive ønskeseddel til jul? Nej, gu´ er det da ej!

Jeg ønsker mig brændende det her armbånd i messing:
 Og den her ring, ville da gøre sig godt til!
Begge dele har jeg spottet hos Edgy.dk. Armbånet til 650,- og ringen til sølle 190,-!

PS: Jeg er vist kommet til, at købe ringen.....tirsdag den 23. august 2011

Boys Month - Da kranen fik en lys ide.

Okay....ideen er igen snuppet, men hvorfor ikke selv prøve, at lave lidt sjove ting til drengeværelset?


(Jeg beklager de dårlige billeder, men lampen stank stadig af maling, så jeg tog billederne på værkstedet ;-))


Særligt når originalen ikke er i produktion, men er et udstillingsstykke.
Og det er simpelthen så nemt: Fin en gammel legetøjskran, og spraymal den. Tilsæt ledning. Punktum.

Her er originalen: Wrecking ball lamp.


Billedet lånt herfra.

Hattelampe.


Sidst var det jo til drengene, så denne gang har jeg lavet en rigtig tøse-lampe ;-)fredag den 19. august 2011

Boys Month - Give away.

I anledningen af Boys Month, sætter jeg 2 præmier på spil.

Da vi snart skal flytte, har jeg været igang med at rydde op/ud i vores ekstraværelse - der mere er et rodeværelse ;-)

Jeg fandt bla. en kasse med Duplo og en Mega Blocks biltransport. Og da Lillemanden ikke leger med det mere, så kan din knægt måske få glæde af det? Det fejler ingenting, og jeg skal nok vaske det i en gang grundrens ;-)
Samtidig fandt jeg et forputtet gavekort til Navnesutten, fra da jeg sidste år samlede kalendergaver ind til mødrehjælpen. Eftersom jeg ikke længere har kontakt til mødrehjælpen, og heller ikke en afdeling i nærheden, ryger det med i puljen.

Alt du skal gøre, er at lægge en kommentar, så er med du trækningen om en af de to præmier. (Skriv gerne hvilken præmie du helst vil have) Jeg trækker vinderne d. 1/9.


mandag den 15. august 2011

Hold nu kæft, hvor er jeg god!

Min FØRSTE lædertaske.....lavet som en wristlet. Og jeg har også selv lavet mønstret.Nuvel, der fejl......men jeg har lært en masse! For eks. er det dumt at bruge meget spidse nåle, for man stikker sig, og der kommer blod på læderet. Så nåle med runde spidser.
Neglene skal været kortklippede - de sætter mærker i læderet.
Man skal passe meget på med sit værktøj, for det kan smutte og lave rifter i læderet - og fingrene.
Man skal huske at rengører arbejdsfladen, når man har været væk, og værkstedet bliver indvaderet af killinger, der træder med beskidte poter på det. Læderet er megasart, og tager alt til sig.
Man skal også huske, at gøre tingene i den helt rigtige rækkefølge. Det er svært at få de afskårne kanter pæne, når man først har syet skidtet sammen.
Man skal huske at pyntestikke inden man sætter lås på.....det ser lidt dumt ud, når der mangler sting ;-)
Men jeg er stadig total stolt - og en anelse selvfed. For af et første forsøg, synes jeg det er blevet rigtig godt!

Den næste skal jeg prøve at lave med foer.

søndag den 14. august 2011

Tankemylder-kunst.

Den her tegning pryder nu mit hjem. Den er lavet af Reke. TAK :-)tirsdag den 9. august 2011

Dage....


...uden ende. De fortsætter bare i det uendelige. Allerede ved 17 tiden, begynder jeg at kigge stjålent på uret, og tænke over, om jeg mon ikke snart kan gå i seng. Hvis jeg nu sidder helt musestille, så kan det være, at det slet ikke bliver bemærket, at jeg lister i seng efter en halv time?

Der er stadig 6 dage til skoleferien slutter. Føles sgu som 6 uger. Oveni i de 6 år uger, den allerede har varet. Hvornår kan en mor få lidt fri, spørger jeg bare?

Jeg kan ikke mere. Vågner tusind gange om natten. Spekulerer. Vender mig. Spekulerer lidt mere. Går lidt i panik, når jeg kommer til at tænke på, om jeg mon når at falde i søvn, inden jeg skal op igen. Det er umuligt at jage tankerne på flugt. De maser sig på, som mødrene til et Molo udsalg. Vedholdende. Stædige. Alle vil være den første. Og det ender uværgeligt i kaos.

I dagtimerne tænker jeg en hel del på, at jeg gerne vil sove. Og sove, og sove. Når altså ikke katastrofetanker rammer mig. Magen til åndsvag tankegang, skal man sgu lede længe efter!

"Hvad nu hvis Drengerøven kører galt...nej, det må jeg ikke tænke på, så sker det bare". (WTF?!)

"Men HVIS det nu skete, hvad skal jeg så stille op? Og tænk nu, hvis han har Marc med i bilen? Jeg kan da ikke lev.....hold så kæft, June!"

Så prøver jeg at tvinge lidt dagdrømme frem istedet....: "Mmm.....så sagde vi lige, at vi vandt 33 millioner i lotto, så kunne vi købe det der hus nede ved fjorden, og så skulle der bygges et stort værksted, og jeg skulle have lige den der bil, og ISÆR en Ducati, men altså først når jeg havde fået fjernet rynker med botox og fedt med en støvsuger, så jeg vender hoveder på gaden, og der skulle være gartner og rengøringshjælp og en kok, som jeg lige redder fra en dramatisk druknedød i hans egen suppe, så jeg bliver den helt store helt, og "Alle elsker June" er en realitet, så jeg aldrig mere skal blive bange for at miste".

(Træk lige vejret, ing ;-) )

Arhmen, det er simpelthen så pinligt at indrømme, men jeg gør det sgu alligevel. Simpelthen fordi jeg er overbevist om (Pretty please!), at jeg ikke er den eneste, med totalt-overfladiske-og-tåbelige-uden-hold-i-virkeligheden-dagdrømme. Okay, knap så tåbeligt, som det jeg har skrevet her, men fame tæt på!

For vi ved jo alle, at jeg bare ville være en (fantastisk smuk) millionøse med fuldstændig de samme problemer som før. Måske lige bortset fra "problemet", at få råd til en Stingray.

Og så at jeg ikke ville vide, hvad jeg skulle dagdrømme om, når jeg prøver at holde katastrofetankerne for døren. Så angsten vil stadig snige sig ind, give mig åndenød, hjertekvababelse og dødsangst......og jeg ville stadig være lige så angst for livet.

Pt. er det millimeter fra, at jeg tager på psyk. skadestue, og beder dem om at indlægge mig. Istedet gemmer jeg mig bag ironi, angstdæmpende medicin og halvhjertede - men desperate - kreative sysler, der råber at jeg skam er heeelt ovenpå.....

mandag den 8. august 2011

Boys Month - Mislykket bluse :-(

Teksten her var oprindeligt på engelsk, og lavet som en wallsticker. Men jeg synes, at den kunne være kanon på en drengebluse. Så jeg lavede en prøve på en gammel bluse, der alligevel havde et par stædige pletter. Hvad man så ikke rigtig kan se på billedet, er at blusen blev brændt af strygejernet. Ret meget faktisk. Og sætningerne skulle nok have været tættere på hinanden.
 Og så holder printet kun til ca. 20 vaske! Øv. Så jeg da ikke, før EFTER jeg havde købt transfer-papiret.
Ideen var ellers, at jeg skulle have nogen med på julemarked, men jeg kan jo ikke stå inde for noget, der holder så dårligt. Så jeg må vist få dem lavet hos en proff - hvis det da ikke bliver alt for dyrt.fredag den 5. august 2011

Årgang ´02 sælges - prisen kan forhandles.


Jeg sælger min årgang 2002, da den snakker larmer for meget. 

Den er lettere brugt, men har til gengæld en toptunet motor, der kan køre hysterisk stærkt - og sjældent går i frigear. 
Efter en lang sommerferie, er den mere opsat på at ræse derudaf, 
end nogensinde før. 
ADHD-fuel får den dog til at sænke farten.... for en stund.
Den er ikke kræsen, men kan køre på snart sagt alt. Karosseriet er i fin stand, og der er kun enkelte småskrammer. Den trænger til en vask!

Jeg er som ejer dog træt af, at den hysterisk hurtige motor, kræver den evige balancegang og vedligeholdelse, som lige netop denne type kræver. Derfor sælges den for kun kr. 10,-

Men jeg er i dén grad forhandlingsvillig, så giv et bud!

;-)

Boys Month....Hattelampe.

Christine har igen inviteret til Boys Month, og som sidste år, er jeg hoppet med.

Vi skal flytte om 2 måneder, så jeg griber muligheden for, at få opdateret Lillemandens værelse fra "Her bor en mindre dreng" til "Her bor en Tween-boy".

Det første skud på stammen, er en lampe.....Den kan selvfølgelig bruges andre steder, end lige på drengeværelset ;-)

Ideen er tyvstjålet. Ja, jeg er vidst en rigtig kopist i øjeblikket. Men jeg nægter at give 1700 kr. for en lampe, som jeg selv kan lave - også selvom den ikke er lige så fin.

Filthatten er købt i en teaterbutik i København, og jeg gav 110 kr for den. Stofledning og fatning er fra Fakta til 50 kr.

Jeg har simpelthen bare skåret et X i toppen, og trukket ledningen igennem, hvorefter jeg har skruet gennemføringen på, så det hele sidder ordentligt fast. Det bliver da ikke nemmere, vel? Bare husk at bruge en LED pære, da den ikke udvikler så meget varme. Man skulle jo nødig brænde hytten ned ;-)


onsdag den 3. august 2011

Mit første broderi....Julemarked Vol. 2

....er både kreativt og litterært tyveri ;-)
 Jeg synes bare, den er så fed, at jeg selv måtte lave en.......Og jeg skal da også have ét med på julemarked ;-)


tirsdag den 2. august 2011

Iphone etui - Take 3....nu i shoppen.

Jamen, det går da fremad, ikke?

Hvis du gerne vil have fingrene i ét, så se nærmere i min shop.