fredag den 28. oktober 2011

Hvis jeg kunne....

....ville jeg lave sådan en fætter her. En "Hæklemist"
Den ER da bare for sjov. Det er Dorthe der har lavet den, og du finder opskriften lige HER.tirsdag den 25. oktober 2011

Syltede nisserumper...say what?!

Jo, den er god nok.
Malene har lavet dem :-) Ret sjove synes jeg....


lørdag den 22. oktober 2011

Hattelampe igen igen....

Denne gang er den dog til mig selv, og skal pryde i et hjørne ved sofaen.

fredag den 21. oktober 2011

Vesten gik til...(Sammen med links til lækkerier)

Fies Fjollerier.

Og tag lige et kig ind hos hende, for hun har gang i en lækker Give away:Og så har jeg fundet en hue, som jeg synes er rigtig lækker....
Fede huer hos Design Á la Camara. Og så til den latterlige pris af 225,-! Jeg har bestilt ;-)


Fie, smid mig en mail med din adresse: VanFlittig@gmail.com

God weekend derude :-)Mere Houndstooth - Børnevest bortgives.

Ja, jeg synes personligt at vesten her er übercool. Desværre er knægten ikke enig. Så havde jeg nemlig fluks syet en i hans størrelse, men dét kunne jeg bestemt godt spare mig! Det er så ulempen ved, at ungerne bliver store - de får deres egne meninger ;-)
Men vesten her er i størrelse 92, og den er min "prøvemodel". Jeg skal altid lige lave en test, hvor jeg finder ud af, hvordan JEG helst vil gøre tingene - uanset hvad sybeskrivelsen siger.Og tit får jeg også lige lavet et par små-fejl, på den første udgave. Og den her er ingen undtagelse ;-) Båndet der dækker syningen i nakken, kunne godt have bare en anelse mere lige stikninger. Og lynlåsen er blevet en anelse klemt foroven. Men nu er jeg klar til, at få lavet en masse til julemarkedet.
Og jeg vil ikke sælge en vest med fejl, men måske du gerne vil have den alligevel? Det er alligevel ærgeligt, hvis den ikke kommer i brug. Og jeg har jo ikke selv så lille en pode.

Læg en kommentar hvis du er interesseret. Er der flere, så trækker jeg lod.
onsdag den 19. oktober 2011

Milo Manara....

Han er Italiener, og er mest kendt for sine erotiske tegneserier. Indtil idag anede jeg ikke, at manden eksisterede.

Men så ville jeg lige tjekke de pin-up figuriner ud, som Drengerøven havde med hjem fra stumpemarked, sammen med retro dukkevognen.Det er nogle små frække nogle ;-)
Og så er det, at jeg finder ud af, at manden bag er kendt verden over. Jamen, der kan man jo bare se...så lærte jeg også lidt idag ;-)
tirsdag den 18. oktober 2011

Prissætning af mine varer - Hjælp!

Det evige dilemma: Hvad skal/kan man tage for sine ting. Udbud og efterspørgsel skal jo ligesom harmonere, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at sælge noget.

Så nu spørger jeg dig, og beder dig være ærlig! Jeg bliver ikke fornærmet ;-)

Hvad ville du give for et sæt af 6 stk. servietringe i tyk læder...En kæmpestor asfaltmaskine i træ. Håndlavet efter alle kunstens regler.Hattelampe i filt med 3 m. tekstilledning.Div. halskæder - kan efter min mening ikke sættes til samme pris allesammen ;-)


Kranlampe med tekstilledning. Pris eks. pære.Lysglas med hæklede covere. Den største måler ca. 18-20 cm."Mod dress" i pigestørrelser.Store unikke julesokker. Ikke 2 er ens. Måler ca. ml. 35-40 cm i længden og 18-23 i bredden.


Store tavler, der kommer med en "kridt pen". Kridtet er som blæk, og da det er i en pen, er det meget nemmere at skrive pænt, end med et alm. kridt.

Jeg ved godt, at det er lidt meget at bede om så mange priser, men jeg håber at du vil tage dig tiden alligevel :-)Houndstooth butterfly - Julemarked Vol. 12.

Ja, læser du med her, er du ikke i tvivl om, at julen nærmest allerede er startet for mig ;-) Dog har julestemningen ikke indfundet sig, så helt bindegal er jeg da ikke!

Og dog.....den sidste uges tid, har jeg spekuleret over hvad knægten skal ekviperes med, for at kunne deltage i al julens tamtam med stil. Og så er jeg da også ude i rigelig god tid ;-)

Jeg har lavet en god handel med Mette, og lige så snart jeg fik stoffet i hænderne, vidste jeg hvad det bla. skulle bruges til.
Det vil se supersejt ud med en hvis skjorte, en sort vest og et par jeans.

Jeg synes den er så cool, at den naturligvis må med på julemarkedet også. Men hvad dælen kan jeg tillade mig, at tage for den? Selv tænker jeg omkring 125,-
Men hvad siger du?


søndag den 16. oktober 2011

3 sokker mere - Julemarked Vol. 11.

Skøjte lavet i fløjl, hvor prikkerne er så klare i farverne, at de tangerer neon.Bladet er sat på med små ringe, der er lette at åbne med fingrene eller en lille tang. På den måde kan skøjten smides i vaskemaskinen.Mint-farvet damestøvle med røde knapper og bånd.Alle strømperne er fuldt forede, og der er ingen grimme indvendige sømme.De er desuden rimelig store, og kan snildt rumme større pakker også.

lørdag den 15. oktober 2011

Alfesok - Julemarked Vol. 10

Ét styks julesok mere er klar....
Som de andre, er den fuldt foret,og uden synlige sømme.


fredag den 14. oktober 2011

Damestøvle og skøjte - Julemarked Vol. 9

De første 2 julesokker er færdige, og 4 mere lige ved og næsten ;-)
Og umiddelbart tror jeg ikke, at jeg vil lave flere til julemarkedet end dem. Det ligger jo i weekenden 26+27 November, så 1. søndag i advent er d. 27....altså faktisk kun én dag, til at sælge sokker i, inden ungerne starter på adventsgaver. Der er selvfølgelig masser af børn, der får kalendergaver, men jeg er lidt bange for, at brænde inde med en masse sokker, da de tager en del tid at lave.
Og så skal jeg lære lyset i min nye bolig at kende, så jeg kan få taget nogle ordentlige billeder!


torsdag den 13. oktober 2011

Rumdeler af Ikea-produkter...

På Ikea´s hjemmeside, kan du under tekstil-inspiration finde anvisninger på den her rumdeler.
Jeg er helt ærgelig over, at jeg ikke selv har et sted, hvor jeg kunne bruge den. For den kunne blive så fed med noget andet stof. Men jeg ville modificere den lidt.
Ikea samler den med hyldeknægte, hvad der jo "låser" den. Og så synes jeg heller ikke, at det ser specielt kønt ud ;-)


Så skulle jeg selv lave den, ville jeg bruge hængsler, så jeg havde mulighed for, at slå den sammen. Hængslerne kan males i enten en matchende farve, så de visuelt forsvinder, eller man kan give dem en kontrastfarve - alt efter temperament.Og så ville jeg hæfte stoffet fast hele vejen rundt på rammen, og bagefter dække klammerne med et bånd af en slags. Så risikerer man ikke, at stoffet rives i stykker, og der vil ikke kommer "kighuller".

Nå, men jeg tænkte, at andre måske kunne bruge ideen - både Ikeas og min ide til en ændring af den :-)