onsdag den 30. november 2011

Mere udsalg...

Tekstilledninger, 3 m. kr. 125 ,-
Farver: Lilla, lys grøn, skovgrøn, turkis, rød, orange, kongeblå, sort, gul, pink og hvid/sort hanefjed.
Til-& fra kort i træ, der er malet med tavlelak i turkis og pink. En pose m. 8 stk. 25 kr. Køber du 3 poser, får du en pen med "kridt-blæk" med i købet. Den gør det nemt at skrive flot og præcist, og kan viskes ud med en fugtig klud.Veste i lun isoli til børn fra str. 92/98 til 116/122. Kr. 165,-


Der er forskellige kontrastfarver i hver størrelse:
92/98: Hvid.
104/110: Gul eller orange.
116/122: Turkis.
Pelsvest str. 38/40 kr. 265,- 
SOLGT.Pink tavle med hvid ramme. Rammen måler 66x76, så den er temmelig stor, hvad der også kan ses på det nederste billede, hvor tavlen hviler op af et bord.  Kr. 295,-

Håndlavet keramikvedhæng med Livets træ. Kr. 50,-. SOLGT!Halsring med håndlavet keramikvedhæng af pigeansigt. SOLGT!Lange bindekæder med keramikperler. (To sidste billeder i collagen) Kr. 50,-Broderi i ramme med teksten: "Depression is such af fucking Cunt". SOLGT!

Det var alt for nu, men stay tuned, for der kommer mere ;-)


tirsdag den 29. november 2011

UDSALG!

Desværre gik julemarkedet noget dårligt, når man ser det på det med salgs-øjne ;-) En masse osere, men meget få købere.

Faktisk, var det jeg solgte mest af, hår-elastikker til en femmer stykket. Og så var der endda en ældre dame, der prøvede at stjæle 2 af dem! Altså.....så er det sgu op af bakke, med det salg, ikke?

Og jeg vil gerne have solgt lidt ud, så jeg har sat priserne ned.

Here goes:

Julesokker sat ned fra 275,- til 225,-

Julesok til 140,- da den kun er dekoreret på den ene side...


Julepose 25,-Der kommer flere nedsatte ting på bloggen, men juletingene skulle lige på først ;-)

søndag den 27. november 2011

1. søndag i advent.....

Jeg forelskede mig jo lidt i Ferm Livings lyse/adventsstage....
Men jeg var altså også for nærig til, at betale 700 kr. for den. Så jeg lavede selv 2 - eller det vil sige, at jeg fik gemalen til at bore ud til lyskopperne.  Jeg har lavet en i blide nuancer, og en med knald på farverne. Men kan han lide dem? Nope. Han troede de skulle bruges enkeltvis. Suk.
Så jeg tog dem med mig på julemarkedet, og tænkte at jeg så måske kunne sælge dem - også selvom det er frækt, når nu det er en næsten tro kopi. Jeg synes, at det er synd, at skille dem ad, og kun bruge de kugler, som der kan stå lys i. Så....hvad skulle jeg ellers gøre med dem? Nå, men de blev altså ikke solgt.
Men måske nogen af jer derude, kunne tænke jer en, og har noget spændende at bytte med?

lørdag den 26. november 2011

Vinderne af Just Coffee Give away....

Jeg trækker jo to vindere. da jeg også selv putter en pose kaffe i puljen - fordi jeg skulle have udtrukket vinderen igår ;-)

Og vinderne kan godt glæde sig! Jeg har drukket adskillelige kopper kaffe fra Just Coffee idag - man skal jo kunne holde varmen, når man står på sådan et julemarked ;-)

Der røg 91 lodder i puljen, og jeg har ladet Random.org om at finde vinder-loddene. Det første var  lod nr. 75, som Rumpetski havde. Det andet var lod nr. 19, ejet af Tich Tach.

Tillykke :-)

Skriv til mig på VanFlittig(a)gmail.com.

fredag den 25. november 2011

Undskyld!

Jeg har ligget vandret det meste af dagen...og nu er jeg SÅ færdig.

Imorgen står den jo på Julemarked, og der har været en masse at ordne - derfor har jeg endnu ikke fået trukket en vinder af kaffen fra Just Coffee.

Jeg skal nok gøre det imorgen, når jeg er hjemme fra markedet. Eller måske imens jeg er der - men jeg håber på, at have ALT for travlt til det ;-)

Men fordi det er trukket lidt ud, smider jeg selv en pose i puljen også, så der bliver trukket 2 vindere :-)

God weekend! And wish me luck!

onsdag den 23. november 2011

Husk min Give Away.....

På fredag trækker jeg en vinder, af en lille pose super lækker kaffe, som Just Coffee har sponseret.

Du tilmelder dig HER


tirsdag den 22. november 2011

Hvad er det værste, der kan ske?

Dét spørgsmål stillede jeg mig selv igår, hvor alting virkede så håbløst. Og ja, det ér sådan et rigtigt terapeut-spørgsmål af værste skuffe, men ofte gange ganske effektivt ;-) Når jeg husker at stoppe op, og stille det altså.

Og hvad ER det værste der kan ske ved, at jeg ikke får alle de ting med på julemarked, som jeg ellers havde planlagt?

At jeg ikke får solgt lige så meget!

Men jeg har jo aldrig syet eller været kreativ, med det ene formål at sælge. Formålet er jo processen i sig selv - men når den bliver en stress-faktor, så forsvinder glæden ved arbejdet jo. Jeg begyndte at sælge mine ting, for at dække nogen af udgifterne, og fordi det er sjovere og en større udfordring, at lave ting og tøj til andre. Og fordi det er et boost, når andre kan lide hvad jeg laver.

Så idag ser verden helt anderledes ud. Jeg er langt mere optimistisk og positiv. Glæder mig over, at jeg trods alt har en del ting. Min stand vil ikke være overfyldt, men bestemt heller ikke gabende tom. Der er ting til enhver pengepung, og så tror jeg på, at jeg har noget andet at byde på, end de ting, som markedet ellers også kommer til at rumme. Om det så vil briste eller bære...tjae. Det må tiden vise.

Og som Karina skrev til mig, så kan jeg vende det til noget positivt, og reklamere med, at hér kan man få tøjet, som man vil have det. Rød nederdel istedet for sort? Intet problem.

Jeg er rigtig glad for alle jeres kommentarer i det forrige indlæg! Tak skal I have :-)

mandag den 21. november 2011

Håbløshed - utilstrækkelighed - opgivenhed - angst.

Virkelig det sidste, som jeg har brug for lige nu!

Ikke for det nogensinde kommer belejligt, men nogen gange er det bare virkelig ubelejligt. Son når der er 4 dage til julemarked, og jeg burde/kunne/skulle lave en masse.

Weekendens optur over, at jeg og Søster fik klippet en masse, er helt væk. Nu er der kun frustrationer og gråd. Alting virker uoverskueligt og håbløst. Jeg bliver jo alligevel aldrig klar - tænker jeg. Og så kan det jo også bare være lige meget! Sort/hvidt, enten/eller, alting eller ingenting. Ingen gylden mellemvej.

Fame nej! Jeg vil IKKE være offer for min Borderline. Den skal ikke komme her og bestemme, at jeg ikke skal afsted. Den skal klappe i, skal den! (Brølede musen)

Afsted skal jeg altså. Så må det blive med mindre stangvarer, og istedet kunne bestilles. Jeg må være der som en "reklame" for bloggen og mine ting, og håbe på, at der kommer lidt salg efterfølgede. Og glæde mig over, at jeg ikke blev helt knock out´et, men tog kampen op.....

(Og ved du ikke hvad Borerline er, så skriver jeg om det HER)


lørdag den 19. november 2011

Julemarked - Det har jeg med #5

Og det bliver I så snydt for idag....der arbejdes nemlig på højtryk, så pelsveste også kommer i børnestørrelser, på en top lækker bluse i sandvasket silke, nederdel i satin, puder til børneværelse og stue, og de fedeste bukser med smock i livet! Søster er trådt til igen, som total frelsende engel!


 Igang med at tegne mønster... Søster knokler....Julemarked - Her finder du mig

Flere har skrevet, at de vil kigge forbi, og det er jeg virkelig glad for!

For at I vil have nemmere ved at finde mig, så har I her en oversigt over markedet og standene....jeg har tegnet en meeeeget diskret linje fra indgangen til min stand nr. 8 ;-)Jeg glæder mig SÅ meget til at se jer! (Okay.....og jeg er også pisse nervøs!)


fredag den 18. november 2011

Vil du også støtte en god sag?

Så synes jeg bestemt, at du skal tage et kig ind til Mamma Mia´s indsamling til hospitalsklovnene. Samtidig med, at du støtter en god sag, kan du også vinde lækre præmier!Du kan også besøge Mia på hendes alm. blog HER.


Julemarked - Det har jeg med #4

Jeg har også selv været igang med smykkerne, dog i en noget mere enkel udgave, end hos de udstillere jeg præsenterede tidligere i dag.

Mine halskæder her, er to lange bindekæder med 6 keramikperler på hver - jeg ville gerne have haft flere på, men så vil man jo komme til at gå, som med en møllesten rundt om halsen...de vejer godt, perlerne!
Der er også en halskæde i alm. længde med peacetegn og keramikperle.


Julemarked - De kommer også #4

Til Julemarkedet i Roskilde bliver der rig mulighed for, at få smykket både sig selv og tøserne. På min egen stand, vil I kunne møde Stine - aka Miss Black Bird. Hun har bla. de her ting med...

Men så er der også "Oh Deer Sister". 

Eller hvad med Cloudcakes smykker.....hun laver bla. de fineste hårbøjler.


Foto taget af Mette fra Metundas Univers.torsdag den 17. november 2011

Give away & Julemarked - De kommer også #3

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en kaffesøster af rang! Og når jeg en gang imellem skal kræse ekstra for mig selv, køber jeg den fra "Just Coffee" i Roskilde.

Julekaffe! Mums.Det er der 2 grunde til:

1: Det er sindsyg lækker kaffe, bla. fordi den er helt friskristet.
2: Den er økologisk, købt hos små kaffebønder der er gået sammen, og de har fået en god pris - bedre end med den såkaldte "Fair trade".

Så da jeg så, at de også deltager på Roskildes Julemarked, vidste jeg med det samme, at de skulle være med i et af indlæggene om andre udstillere. Og så var det jo også, at jeg fik den ide, at Just Coffee måske ville sponsere en lille pose kaffe til en give away. Og det ville de gerne :-)

Reglerne er:

- Du får ét lod for at skrive en kommentar.
- Ét lod mere kommer i din pulje, hvis du "liker" på facebook. Det gør du HER.
- Og et mere lod kan det blive til, hvis du linker til min give away enten via egen blog eller Facebook .

Husk at skrive hvor mange lodder du smider i puljen. Jeg lukker for tilmeldinger fredag d. 25!11 kl. 19 og trækker en vinder kl. 20.

Og nu.....er det tid til en kop mocca ;-)

Julemarked - Det har jeg med #3

Puder m. naturfyld og betræk i "By Graziela" stof og alm. bomuldsstof på bagsiden. Den har gul piping hele vejen rundt, og måler 35x60 cm.

Der er ikke overskud til de store foto-sessioner, så I får billedet med savsmulds-tapet i baggrunden ;-)


Og så er der en sponseret Give away på vej, med stikord som varme, hygge og økologi :-)onsdag den 16. november 2011

De kommer også #2

Designkartellet kommer også på Roskilde julemarked med julepynt, tøj, keyhangers og meget andet....

tirsdag den 15. november 2011

Julemarked - De kommer også #1

Ligesom jeg hver dag - indtil Julemarkedet - vil vise en af de ting, som jeg selv tager med, vil jeg også gerne dele lidt ud af, hvad andre udstillere har at byde på.

Anne "Apfelstrudel", Ninna og Asli har slået sig sammen om en stand, og har både deres egne ting med hver især, men Ninna og Anne er også gået sammen om nogle varer - for eks. alverdens lækkerier i akryl.


Asli har bla. hæklerier med.....se lige den her skønhed af en ørevarmer til de kolde dage. Tror faktisk at jeg må eje en ;-)
(Ender sgu nok med, at jeg får brugt flere penge, end jeg får tjent)