lørdag den 24. november 2012

6 dage endnu.....

....før vi får nøglen, til vores nye hus :-)

Det er en underlig blanding af følelser, som er forbundet med det. Glæde over, at vi har fået vendt vores økonomiske situation fra registrerede i Ribers med en gæld på 400.000, til intet at skylde - altså lige ud over de 1,5 millioner, som vi nu skylder i huset......

Det er lidt af en omvæltning, at gå fra én indtægt - da jeg blev frataget mine sygedagpenge i tidernes morgen - til at jeg nu får pension. Og gemalen der blev fyret, og var tvunget ud i en tilværelse som selvstændig - der så viste sig, at være det bedste der kunne ske. Men det er SÅ skønt, og godt det er gået den vej, fremfor den modsatte ;-)

Men vi har også en frygt for, at have påtaget sig så stor en forpligtelse. Og en noget stresset hjerne og krop, pga. alle de ting, som der skal laves og nåes, blandet med en iver efter, at komme igang - sætte vores præg på stedet, og forvandle et hus til et hjem.

Som I kan se er stuen meget mørk. Så der skal males lofter! På sigt vil vi gerne have sat nogle gulv-til-loft vinduer i, for flere af de vinduer der er der, er meget små. Vi har dog lagt ud med, at hyre en maler til at sprøjtemale loftet i stue/køkken, for det er ret mange m2.Murstensvæggen skal hvidkalkes....Og køkkenet skal rives ned, så der kan komme et hvidt og lækkert et op.


Puha, der er meget som skal nåes, inden vi flytter endeligt ind, og vi har kun 2 uger til det. Men det bliver SÅ godt :-) Og jeg glæder mig til at se huset, med vores egne møbler i!

Så jeg er bange for, at jeg vil komme til at spamme jer med før/efter billeder....9 kommentarer:

 1. Spam away! Elsker sådan nogle før- og efter-billeder :)

  SvarSlet
 2. stort tillykke June! Hvor bliver det spændende, vi glæder os til at se mere:-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med huset! Det bliver spændende! Spam endelig løs siger jeg også. Jeg er selv lige flyttet og der er også en del indretningsbilleder på min blog for tiden. Så det er altid godt med lidt inspiration.

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det bare spændende. God arbejdslyst!

  SvarSlet
 5. skønt at høre noget fra dig igen og tillykke med jeres fine nye hus glæder mig til at se mere af det :)

  SvarSlet
 6. Det er da lige gået hen over hovedet på mig, at du er begyndt at blogge lidt igen...velkommen tilbage og spamspamspamspamspamspam bare. Godt du er ovenpå igen :-)))

  SvarSlet
 7. Tak skal I have :-)

  V er allerede i fuld gang.....lidt af en opgave, med sådan et køkken der skal ned ;-)

  SvarSlet