torsdag den 23. februar 2012

Jeg skal have reguleret min forplantningsevne - og samle affald i Ringsted.

Jep - det må være vejen frem!

Det vil løse en hel masse problemer i det danske samfund. Selvfølgelig skal jeg ikke nasse, på vores i forvejen hårdt ramte samfund, men istedet vise lidt vilje, og stå tidligt op om morgenen. Ikke noget med, at gå herhjemme og hygge mig, eller hænge på gaden, begå kriminalitet og råbe af folk....

Og der er faktisk masser af affald på gader og stræder i bla. Ringsted, som jeg meget passende kan samle op. Så kan mit intellekt nemlig også følge med. For selv psykisk syge, kan læres op til, at samle skrald.

Men min arbejdsgiver må under ingen omstændigheder vise mig omsorg eller forståelse. Det vil blot bidrage til, at min rolle som psykisk syg stadfæstes, og jeg dermed fastholdes i den.

Og det vil være godt for mit helbred, at skulle samle skrald - altså på hverdagene, for i weekenden har jeg det jo godt igen. Weekenderne er en dans på roser. Det er simpelthen SÅ dejligt, at min sygdom kommer og går - endda som det nu er mest belejligt. Ih, jeg er en heldig kartoffel!


Og min medicin kan jeg kyle lige i skraldespanden. Jeg har jo faktisk ikke brug for den, siden jeg ikke er syg i medicinsk forstand - jeg er jo bare dum. Årh....havde jeg dog bare haft hjernevindinger nok, til at se det.

Mht. min forplantningsevne, så er det da klart, at den skal reguleres. På den måde sikrer vi, at samfundet ikke lægges yderligere til last, med flere af min slags. Johmen, sådan er det nemlig!
Jeg HAR jo faktisk en dreng med ADHD, og det har han da ene og alene pga. mine gener. De er blevet videregivet til næste generation, og nu har vi et nyt problem. Slemme mig. Suk.....hvad ligner det også, sådan at sætte nye skravl i verden.

Så der er ikke rigtig andre udveje. Og så virker det! Hell, så lad os sterilisere hele underklassen - det er nemlig dén befolkningsgruppe, som får flest psykisk syge børn.

I kan selv læse det....lige HER i kommentarfeltet.

Dér er et par stykker fra eliten samlet. Kloge hoveder med viden, indsigt og empati......
Jeg er ufattelig træt af den "klapjagt", som nogen mennesker fører mod de psykisk syge og folk på overførselsindkomst. Jeg synes den fik fart på under valgkampagnen, hvor jeg rigtig mange steder stødte på fordommene om, at vi er dovne, dumme, kriminelle og det der er værre.

Derfor vil jeg rigtig gerne opfordre jer til, at støtte "En af os" kampagnen, ved at "like" på facebook - eller endnu bedre, tilmelde dig gruppen - så vi kan få spredt viden om psykisk sygdom, og komme tabuerne, fordommene og stigmatiseringen til livs.